Met koper het nieuwe jaar in

perrykldoor Perry Vermeulen

Het Nieuwjaarsconcert van Stichting Helmond Ontvangt – Helmond Geeft, onder auspiciën van Rotary Helmond, stond zondag 13 januari weer op de agenda, als altijd in een volledig verbouwde aula van het ROC Ter AA. Het Michiel Adriaenszoon de Ruyter Kwintet Plus verzorgde (geheel belangeloos) het muzikale programma, dat als altijd van een hoog niveau was. Het zestal (koperkwintet plus begeleider op pauken) begon met wat zwaardere composities en eindigde met de toegankelijke muziek uit de musical West Side Story. Daarna reikte de organisatie cheques uit aan belangrijke doelen. Dit jaar werd € 5.000 beschikbaar gesteld aan Hospice de Populier uit Bakel en € 20.000 aan Super Sociaal, de stichting die zich hard maakt voor de circa 400 Helmondse gezinnen die leven onder de armoedegrens.

Het Helmondse bedrijfsleven heeft zich massaal aan het evenement verbonden en ook Groep5700 zet zich er al jaren voor in. We schrijven teksten en geven vorm aan diverse communicatiemiddelen. Gedurende het jaar sponsoren we vrij veel initiatieven in de regio – we vinden het oprecht belangrijk om niet alleen maar te halen, maar om ook te geven. Een vrij hoog percentage van onze tijd steken we in sponsoring en eigenlijk vinden we dat vanzelfsprekend. En leuk om te doen, natuurlijk.

Het Nieuwjaarsconcert is echt een traditie geworden, een natuurlijk moment om zo vlak na de jaarwisseling te genieten van de muziek en het glas te heffen met de mensen waar je iets mee hebt, persoonlijk en/of zakelijk. We willen de Rotary graag feliciteren met hun succes van gisterenmiddag. Het vinden van sponsoren is, hoorden we van de voorzitter, in deze tijd een steeds grotere uitdaging. Bent u met uw organisatie nog op zoek naar een goede besteding? Wellicht ontmoeten wij u dan op de editie van 2014!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Collega Perry. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s