Een enerverende eerste week!

door Emily van de Wiel

Mijn eerste stageweek bij Groep5700 zit erop. Het is erg leuk en leerzaam geweest. Mijn naam is Emily van de Wiel. Ik studeer grafische- en interactieve vormgeving aan het Sint Lucas in Boxtel. Ik ben 19 jaar en woon in Deurne. Als derdejaars studente wordt dit mijn eerste verkenning op de arbeidsmarkt. Ik kijk uit naar de projecten waaraan ik een steen mag bijdragen. Mijn moeder is kunstenares en het bloed kruipt waar het niet gaan kan: ook ik ben graag creatief bezig. Met tekenen, fotograferen, fotobewerking, het bouwen van websites, noem maar op. Ik wil de komende maanden graag laten zien waartoe ik in staat ben!

De eerste week was meteen een hele gevarieerde. Op de 1e dag mocht ik mee met een fotosessie voor een glossy die we aan het maken zijn. Afgelopen woensdag heb ik het eerste werkoverleg met een klant mogen bijwonen, voor weer een ander magazine. Daarna heb ik een gesprek bijgewoond van een potentiële nieuwe leverancier uit België – hij vertelde alles over inline cold foil. Wie weet kunnen we daar in de toekomst iets mee, het zag er in ieder geval erg mooi uit!

Ik heb mijn collega’s al een stuk beter leren kennen. Om ze nog beter te leren kennen ben ik bezig met interviewen. Wat drijft de specialisten? Waar zijn ze goed in? Hoe werken ze graag? Waar liggen de kansen? Welke rol kan ik daarin vervullen? Daarnaast stelde ik natuurlijk ook persoonlijke vragen – ik ben een nieuwsgierig mens! De meeste gesprekken liepen behoorlijk uit: een goed teken. Het is hier gezellig!

Kortom, ik heb al veel geleerd en ben erg benieuwd naar wat er nog komen gaat. Over een maand laat ik weer van me horen op deze plek!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Vormgeving. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s